Sigr

Naast het succes van Sigr in Zweden wilden ze graag naar Nederland. Nederland is immers een fietsland. Om het merk hier goed op de markt te zetten hebben ze Many Leads ingeschakeld. Met Many Leads zijn we bezig geweest met het ontwerpen en uitzetten van Facebookadvertenties. Uiteindelijk hebben we zowel de nationale als internationale advertenties voor Sigr mogen doen. 


19516

Kliks

314

Aankopen

6.5X

ROAS
Challenge

Sigr wil naast hun bekendheid in Zweden ook graag op een creatieve manier de Nederlandse markt instappen. Door middel van Many Leads wilden ze graag een grotere naamsbekendheid creëren binnen een fietsland als Nederland. 

Solution

Voor Sigr zijn we bezig geweest met het realiseren van een animatie. In deze advertentie zijn een aantal van de producten van Sigr te zien. Ook brengen we in deze advertentie naar voren dat Sigr een Zweeds merk is met belangen naar de natuur. Deze advertentie hebben we uitgezet op Facebook. 

Impact

Met Sigr hebben wij een erg fijne samenwerking. De advertentie liep erg goed. Deze hebben we uiteindelijk ook internationaal uit mogen zetten. Momenteel werken we nog steeds veel samen met Sigr. Zo mogen wij elke zomer weer werken met Sigr om het maximale uit advertenties te halen. 

Groei

+

Snelheid

Groei

+

Speed