Paul Roescher Tegels

Paul Roescher is al meer dan 50 jaar de specialist in keukens, badkamers, vloeren en kasten. Als een van de weinige keukenbedrijven heeft Paul Roescher over een eigen distributiecentrum. Daarnaast beschikt Paul Roescher over twee megastores in Rijssen en Apeldoorn. Kortom Paul Roescher is echt een begrip in Nederland.

57435

Bereik

2142

Kliks

23

Aanmeldingen
Challenge

De uitdaging was: klantenwerving voor de verkoop van tegels op de webshop van Paul Roescher. Paul Roescher is al meer dan 50 jaar de specialist in keukens, badkamers, vloeren en kasten. Het adverteren liep voornamelijk offline. Op social media waren ze nauwelijks tot niet te vinden. Aan ons de uitdaging om hen, op een creatieve manier, beter op de kaart te zetten!

Solution

Na het uitvoeren van een passend onderzoek, zijn we tot een werkende oplossing gekomen. Wij hebben vooral gekeken naar hoe andere bedrijven dit doen en concludeerden daaruit dat er wat mistte. De tegels worden in grote oplage besteld, zonder dat de klant het eerst fysiek kan zien en beoordelen. Om voor Paul Roescher het verschil te maken, hebben wij bedacht om potentiële klanten, een sample pakket toe te sturen, zodat zij de tegels wèl fysiek kunnen zien en beoordelen, voordat ze een definitieve bestelling plaatsen.

Impact

De sample pakketten waren een schot in de roos. In maar liefst een maand tijd, kregen we 23 aanmeldingen voor sample pakketten. In de tweede maand waren we al genoodzaakt om het adverteren van de samples stop te zetten, zo veel animo was er. De verkoop is, dankzij de samples, flink toegenomen!

Groei

+

Snelheid

Groei

+

Speed