Paul Roescher

Paul Roescher is al meer dan 50 jaar de specialist in keukens, badkamers, vloeren en kasten. Als een van de weinige keukenbedrijven heeft Paul Roescher over een eigen distributiecentrum. Daarnaast beschikt Paul Roescher over twee megastores in Rijssen en Apeldoorn. Kortom Paul Roescher is echt een begrip in Nederland.

Wij hebben ervoor gezorgd om Paul Roescher op een creatieve manier zichtbaar te maken op social media.

18K+

Kliks

434

Leads

84

Afspraken
Challenge

De uitdaging die wij hadden was om ervoor te zorgen dat Paul Roescher een grotere naamsbekendheid kreeg op social media. Paul Roescher adverteerde voornamelijk in op een traditionele manier, bijvoorbeeld kranten. Op social media waren ze niet tot nauwelijks te vinden. Hier wilden ze graag op een creatieve manier verandering in brengen.

Solution

Na het uitvoeren van een onderzoek zijn we met Many Leads tot een oplossing gekomen. We hebben gekeken naar de manier waarop veel keukenbedrijven momenteel adverteren. Voor Paul Roescher wilden wij graag een originele manier van adverteren vinden. Zo zijn we tot het concept ‘Met welke keuken match jij’ gekomen. Dit concept hebben we uitgewerkt tot een animatie. In de advertentie kreeg je te zien met welke keukens jij kon matchen. 

Impact

Deze advertentie liep uiteindelijk boven verwachting goed. Uiteindelijk hebben we de advertentie drie maanden mogen adverteren. De advertentie heeft veel bezoekers aangetrokken naar de megastores van Paul Roescher. Daarnaast heeft deze campagne voor meer online naamsbekendheid gezorgd. Bekijk voor de statistieken op onze website www.manyleads.nl

Groei

+

Snelheid

Groei

+

Speed