Meram

Meram is al 20 jaar een begrip op het gebied van de Turkse keuken. De keten Meram is opgericht in 1999 door de heer Yüce in Amsterdam Oost. De geboorte van Meram tekent niet alleen het begin van een succesformule, maar staat ook te boek als het eerste alcoholvrije restaurant in Nederland.

97565

Bereik

24853

Instagram profiel bezoekers

204

Volgers
Challenge

Wij met Many Leads mochten ons bekommeren over de grafisch vormgeving van het restaurant. Dit hebben we zowel voor hun online als offline uitingen mogen ontwerpen. Om meer bekendheid te creëren hebben we een winactie uitgevoerd.

Solution

We zijn bezig geweest met het concept Bijmeram opzetten van een winactie. Elke zondag kon iemand een etentje bij Meram winnen ter waarde van €50,-. Om deze winactie uit te zetten zijn we bezig geweest met het ontwerpen van een advertentie op verschillende formaties, hebben we de advertentie af laten spelen op verschillende tv-schermen in de verschillende vestigingen van Meram en zijn er verschillende Instagram posts ontworpen en geplaatst. Op deze advertenties was de winactie te zien. Om deel te nemen aan de winactie werd gevraagd of de kijker de post kon delen in zijn/haar Instagram story.

Impact

De impact van het concept BijMeram was erg groot. Veel mensen hebben de winactie gedeeld in hun story, waardoor Meram een grote naamsbekendheid heeft gekregen. Zo hebben we in een korte tijd tienduizenden mensen organisch kunnen bereiken.

Groei

+

Snelheid

Groei

+

Speed